piektdiena, 2009. gada 9. janvāris

Stāsts kā tika nosvinēts jaunais gads WX gaumē!



  Bija pienācis 2008. gada 31. decembra datums un daži cilvēki (dzhimbo, flipis, edmis un arča) vēl nebija izlēmuši, kā un kur sagaidīs jauno gadu, jo bija no rīta atkritis ieplānotais plāns , un neviens tā ar nebija aicinajis svinēt kaut kur jēdzīgi. Tad nu lūk pecpusdienas skypa sarakstē flipis-Gunārs uzraksta ejam snowot? Un tad pēkšņi ieslēdzas ideja , dw sagaidam Jauno gadu WX stilā uz dēļa un uzfilmējam iedēļošanu jaunājā 2009 gadā! Domāts, darīts , tiek atrumā ar gramatiskām kļūmēm uzmesta afiša interesentiem kuriem ar tāda problema , un iemesta draugiem el vē profilos
 


Tad dodamies ārā un sagatavojam skeitparkarku iesnowošanai jaunajā gadā un tad dodamies mājas pieēsties vecgadā , jo nevar zināt kads būs jaunais gads, un saģerbties un sakartoties iebraukāšanai, un tā ar no dzhimbo tiek paņemti pagarinātāji, muca , paris pagales, un ragaviņas un vis tiek vilkts uz skeitparku paceļam paķerot muzikas aparatūru, un skeitparkā ieradamies  kaut kur ap 23 un iesildamies visu saslēdzam kopā, valts ar kameru, arča ar andi ar snowskeitiem, dzhimbis, flipis un edmunds ar snowiem, ir jauniešu bariņš kas vēro un iebraukajam un iečiloja muzikas pavadījumā pašu izveidotā gaisotne ir laba .
 Pulkstenis sāk rādīt 00:00 un visapkārt sāk šauties ķīniešu izgudrotās raķetes, un mēs turpinam  iebraukt jaunajā gadā, un lejā izšaujam šampi un apsveicam viens  otru un turpinam braukāt un visapkart salūts un apkartējo māju iedzīvotāji vero mūs , sājutas vnk unikāli labas. 






Un ko es tur vairāk sīkumos stāstīšu... noskatieties video.
Un pēc tā visa turpinājas uzdzīve dažādas lokācijas vietās iekštelpās..... par kurām nestāstīšu...

Dzhimbo


2 komentāri: